Premier Leauge

Tipsextra fast live!

Vem har inte suttit i soffan en lördag och önskat man var där på plats? Och i sanningens namn, vilken annan liga har så mycket dramatik och underhållning som Premier League? Inget lag går säkert i någon match. Premier League, engelska proffsligan för fotbollsklubbar, bildades 1992 ligger överst i det engelska ligasystemet. 20 lag spelar i Premier League varje år, varav de 3 första lagen blir direktkvalificerade till UEFA Champions League medan det fjärdeplacerade laget får kvala till turneringen. De tre sista blir nedflyttade till ”The Football Leagues” förstadivision, The Championship.

Premier League är världens mest bevakade fotbollsliga

Under de senaste 5 åren är den rankad som etta i UEFA:s ranking över ligor som bygger på resultat, före spanska La Liga och tyska Bundesliga. Totalt 47 klubbar har tävlat i Premier League, 6 lag har vunnit titeln: Manchester United, Blackburn Rovers, Arsenal, Chelsea, Manchester City & Leicester City. Stämningen på läktarna är underbar med sånger som avlöser varandra.

Upplev fotboll Live!

känn stämningen, trycket och spänningen, det något annat att uppleva fotboll live! Vi ser till helheten och skräddarsyr ditt fotbollspaket så som du vill ha det!

PREMIER LEAGUE

Fotbollsgodis i London
När Arsenal spelar sin vackra fotboll är det rena rama fotbollsgodiset! Inte många lag i världen kan mäta sig mot Arsenal när de är som bäst.

Chelsea
The Blues från sydvästra London har blivit etablerad klubb i Premier League efter Abramovich inträde i klubben. Kraven är höga från ledningen på framgång vilket gör att det alltid finns toppspelare att kolla in på Stamford Bridge!

Glory Glory !
Spurs har kommit tillbaka till toppen i Premier League och är alltid med i kampen om Champions League platserna. Glory Glory Tottenham Hotspurs!

Dags för revansch?
Med managers som avlöst varandra, nu står klubblegenden Ole Gunnar Solskjaermnades vid rodret, kan det bli nya framgångar?

Fotboll i Manchester
Pep Guardiola vid rodret kommer att göra att City blir ännu bättre. City fansen njuter till fullo att vara bättre än storebror United.

Fotboll
Finns det något mer magiskt än The Kop som sjunger You´ll Never Walk Alone? Måste helt klart upplevas på plats på Anfield!