Serie A

Fotboll i Italien är i det närmaste en religion

Serie A har börjat repa sig efter några mindre bra år med korruption och andra skandaler. Nu har Juventus en helt ny modern arena som ger en härlig inramning på matcherna. Milan och Inter kämpar vidare om vem som är bäst i stan precis som Roma och Lazio gör i Rom.

Den Italienska serien

Även om stjärnglansen från fornstora dagar försvunnit lite så håller Serie A hög klass och den blir bättre och bättre för varje år. Det är alltid lika roligt att få uppleva de fanatiska italienarna på matcherna där storspelarna hyllas som gudar.

Upplev fotboll Live!

känn stämningen, trycket och spänningen, det något annat att uppleva fotboll live! Vi ser till helheten och skräddarsyr ditt fotbollspaket så som du vill ha det!

Serie A

Italiensk fotboll på gång!
Milan är en av världens mest kända klubbar som haft många storspelare genom åren. Klubben satsar nu mot att återigen erövra Europa.

Fotbollsfest i Milano
De blåsvarta från Milan jobbar på med att etablera sig igen och en match på San Siro är alltid en upplevelse. Inters tifon går inte av för hackor!

JUVE, JUVE, JUVE!!!
Den gamla damen är Italiens mest framgångsrika klubb. Deras nya hemmaarena ger en härlig inramning på matcherna.

Roma, Roma, Roma!!!
Roma är romarnas lag som spelar sina matcher på gigantiska Olympia stadion i utkanten av Rom. Mat, vin och fotboll är en perfekt kombo i Rom.