Träningsläger

Få ihop laget


Ett träningsläger är ett bra sätt att bygga ihop gruppen och verkligen få en vi känsla. Det räcker ofta med några nätter tillsammans för att få ihop laget och skapa roliga minnen.
Givetvis är det extra kul att göra det utomlands och få känna sig som ett proffs i några dagar!
Vi ser till helheten för ert träningsläger, allt ska fungera! Vi har under mer än tio år hittat många härliga sportanläggningar runt om Europa. Vårt fokus är bra, prisvärda destinationer som har alla de faciliteter som krävs för ett lyckat träningsläger. Anläggningarna vi valt ut är har förutom fotbollsplaner av högkvalitet redan tidigt på säsongen, gym och inomhuspooler, klädtvätt.
Det finns alla de faciliteter för att kunna genomföra ett bra träningsläger som verkligen ger något!


 • Tyskland
 • Spanien

Hamburg - Sportschule Jenfeld

Sportschule Jenfeld ligger ca 1 mil utanför Hamburgs centrum och tyska fotbollsförbundet har sina utbildningar här.Ett högklassigt fotbollscenter med bra planer, bra mat och bekvämt boende. Att login och matsal dessutom ligger precis bredvid planerna gör det hela ännu bättre. Även närheten till Hamburgs centrum och HSV:s hemmaarena Imtech Arena gör att man kan hitta på en hel del utöver fotbollen.

LOGI:
Boendet ligger i direkt anslutning till planerna och består av dubbel eller trippelrum som har dusch och toalett på rummet. Det finns en reception som är bemannad dygnet runt.

Måltider
Måltider I samma byggnad ligger även matsalen där det serveras frukost, lunch och middag.

TRÄNING:
Fotbollsplanerna ligger i direkt anslutning till boendet. Här finns en gräsplan och en konstgräsplan att tillgå och dessa får användas helt efter eget önskemål. Här finns även en idrottshall som kan användas i mån av plats.

AKTIVITETER
Vill ni ha en träningsmatch mot ett lokalt lag så hjälper vi gärna till att ordna detta. Passa även på att gå på en Bundesligamatch (HSV) eller att gå en stadionrundtur på Imtech Arena under ert läger. Vi hjälper er att få biljetter både till matchen och till rundturen.

La Manga Resort

La Manga ligger i sydöstra Spanien och anläggningen är förstklassig och många av Europas toppklubbar förlägger sina träningsläger här. Klimatet här gör att det går att ha läger här året om.
La Manga är en förstklassig anläggning och kombinationen bra planer, härligt klimat, bekvämt boende och mat anpassad till fotbollsspelare gör att ett träningsläger här är oslagbart. Det är ingen tillfällighet att i stort sett alla topplag i europa förlägger sina träningsläger här

LOGI:
Här kan du välja att bo i lägenheter med eller utan självhushåll eller vid det 5 * hotellet .

Måltider
På La Manga Club finns ett mycket rikt utbud av restauranger för alla smaker och inriktningar : italienska, spanska, asiatiska, indiska eller amerikansk är bara några av alternativen

TRÄNING:
Allt man behöver för ett perfekt träningsläger finns här. 8 stycken naturgräs planer i FIFA standardstorlek. Här finns verkligen allt man kan önska sig i träningsväg, suveräna möjligheter för utomhus träning. Mellan januari och mars, kommer mer än 90 klubbar och lag från ett 20-tal länder för träningsläger. Utöver träningen anordnas vänskapsmatcher som ger nya infallsvinklar i ny taktik och spelstilar. Exempelt på lag som kommer till La Manga Club: Borussia Dortmund, FC Barcelona, Granada CF; Standard Liege; Tyskland U16 och U17; nationella damlag från Nederländerna, Norge, Japan, Spanien, England, USA och Irland; Sport Luanda och Barrancas; Rosenborg; Strømsgodset; Odd Grenland och Fortuna Düsseldorf.

AKTIVITETER
Det här är en helt fantastisk sportanläggning med ett enormt utbud av aktiviteter förutom golf, som t ex golf, tennis, vattensporter och cykling och inte minst ett helt suveränt spa och gym.


Träningspaketen inkluderar:


 • Boende del i dubbelrum
 • Frukostbuffé
 • Dagliga träningspass
 • Tvätt av träningskläder
 • Förvaring av träningsutrustning
 • Tillgång till gym
 • Tillgång till konferensrum

 • Låt oss komma med förslag

  Fotboll när det är som bäst